Allt du behöver för att rekrytera kompetens från utlandet till Sverige.

Visst vet du att Terminalengruppen (Terminalen Executive and Specialist Search samt Terminal 5) kan hjälpa dig att rekrytera expertkompetens från utlandet. Vår personal i Sverige har faktiskt även själva arbetat internationellt under många år och under åren byggt upp ett stort globalt kontaktnät.

Tillsammans med våra rekryterare som i dag finns lokalt på fem kontinenter och pratar tolv olika språk så har vi kanalerna och processerna för att hitta den kompetens du behöver och inte bara det. Vi ordnar också allt det praktiska som arbetstillstånd på 10 dagar, boende, språkutbildning eller vad det nu kan vara som behövs tillsammans med vårt eget, certifierade, relocationföretag Terminal 5. Vi hanterar hela kedjan med över 15 års erfarenhet.

Du får EN kontaktperson hos oss som pratar svenska och koordinerar hela processen. Vi är ett svenskt företag, har själva kollektivavtal med Unionen och är medlemmar i organisationen Svenskt Näringsliv.

Boka ett kostnadsfritt video- eller telefonmöte med oss på https://go.oncehub.com/terminalengruppen så tar vi ett resonemang hur vi tillsammans kan hjälpas åt att få din verksamhet, och Sverige att växa.

Vi ses!