Nu ökar vi, på riktigt, inflyttningen och tillväxten i Luleåregionen! (tidsbegränsat erbjudande)

Med start i dag och under hela ”alla-hjärtans-dag-veckan”, som i tid även inkluderar regionens aktivitet ”Hemlängtan” i Stockholm den 18/2, ger vi dig hela TRE exceptionella möjligheter att växa din verksamhet. Notera! Sista dag att beställa dessa erbjudanden är den 19/2 och sista dag för användande är den 31/3 2017. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner.)

Erbjudandena nedan är INTE personliga så vidarebefordra gärna till personer inom er verksamhet som ställs inför dessa frågor och som också vill se Luleåregionen växa.

Erbjudande 1 (www.interviewables.com)
———————————————————-
Vi lämnar 50% (Yep! Halva priset) på alla våra screening- och intervjuprodukter som under perioden beställs via webbshoppen hos vår dotterverksamhet interviewables.com. Dvs vi genomför dessa på distans, utförda av erfarna rekryterare, antingen på Svenska eller på ca 20 andra språk och skickar dig dom inspelade screeningarna & intervjuerna. Det enda du behöver göra är att ange koden ”NORR” när du checkar ut i webbshoppen på www.interviewables.com. Notera! Du kan självklart även använda erbjudandet på alla typer av roller och oavsett om de aktuella kandidaterna redan bor i- eller flyttar till regionen.

Erbjudande 2 (www.inflyttningslots.se)
———————————————————-
Vi lämnar 100% (Yep! Helt gratis) på en hel timmes rådgivning runt inflyttningsfrågor genom vår dotterverksamhet inflyttningslots.se där vi helt enkelt ser till att dina kandidater eller underkonsulter/underentreprenörer blir VIP-hanterade hos er.

Du stöter säkert ibland på det ofta tidsödande arbetet som får inflyttande kompetens att faktiskt tacka ja till ditt erbjudande, att få dom att stanna i regionen och även trivas på längre sikt. Det kan gälla att hitta sysselsättning till medföljande, hitta bostad (tillfällig eller permanent), genomföra guidade förhandsbesök i Luleåregionen m.m. Vi avlastar dig också med eventuella internationella frågor så som tex arbetstillstånd m.m. Boka ditt erbjudande, med rubriken ”INFLYTTNING-NORR” direkt via länken http://meetme.so/terminalen

Erbjudande 3 (www.terminalen.nu)
———————————————————-
Vi lämnar 100% (Yep! Helt gratis) på en två timmars professionell kravställningsworkshop där vi tillsammans, strukturerat, tar fram en kravprofil, oavsett roll, som du har behov av att anställa. Boka ditt erbjudande, med rubriken ”KRAVSTÄLLNING-NORR” direkt via länken http://meetme.so/terminalen

 

Nu ökar vi!

//Peder Hansson