Nyheter

Terminalengruppen är månadens medlemsföretag hos Norrbottens Handelskammare

Månadens medlemsföretag: Terminalengruppen! 5 mars 2019 Om Terminalengruppen: Terminalengruppen är i ett expansivt skede och där ett av affärsområdena heter Inflyttningslots. En tjänst som funnits i flera år och som nu tar nästa steg för att möta ett ökande behov av kompetensförsörjning och inflyttning till länet. Inflyttningslots är en fristående verksamhet inom Terminalengruppen som hjälper… Fortsätt läsa »

Välkommen Lovisa Rosén som delägare i Terminalen

Luleå 2019-01-09   Ny delägare på Terminalen. “Nu breddar vi samtidigt vår verksamhet ytterligare”, säger Peder Hansson, VD på Terminalen.   Lovisa Rosén kliver från den 1 januari in som delägare i Terminalen. Lovisa kommer senast från rollen som HR Strateg på Lulebo, Luleås kommunala fastighetsbolag. Lovisa har tidigare arbetat som chef för löne- och… Fortsätt läsa »

Nu ökar vi, på riktigt, inflyttningen och tillväxten i Luleåregionen! (tidsbegränsat erbjudande)

Med start i dag och under hela “alla-hjärtans-dag-veckan”, som i tid även inkluderar regionens aktivitet “Hemlängtan” i Stockholm den 18/2, ger vi dig hela TRE exceptionella möjligheter att växa din verksamhet. Notera! Sista dag att beställa dessa erbjudanden är den 19/2 och sista dag för användande är den 31/3 2017. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner.) Erbjudandena… Fortsätt läsa »

Terminalens VD Juryordförande för priset “Årets ledare”

Terminalens VD, Peder Hansson, är utsedd till ordförande för Juryn som tillsätter vinnaren av priset “Årets ledare” vid Näringslivsgalan i Piteå den 11/11 2016. Han har tillsatt en jury bestående av: Lars-Eric Aaro, försäljningsdirektör ÅF (fd. VD LKAB) Ann-Sofi Ökvist, VD Wellvia, Styrelseledamot Piteå IF Ann-Christine Lindehag-Sundström, Regional ombudsman IF Metall Norrbotten Roger S Johansson,… Fortsätt läsa »

Debattinlägg i dagspress: Sluta rekrytera kvinnor till styrelser och företagsledningar

Sluta rekrytera kvinnor till styrelser och företagsledningar Provokativt? Absolut! Jag har arbetat med kompetensförsörjningsfrågor på heltid under de senaste tio åren och varit inblandad i frågeställningarna under ytterligare tio år. Jag har tillsatt män och kvinnor på en hel del olika roller. Jag har dock ännu aldrig mött en kvinna (eller man) som har önskat… Fortsätt läsa »