Om oss

Terminalen har genom förtroende från våra uppdragsgivare utvecklats till att bli ett ledande företag inom kompetensförsörjningsområdet. Ett förtroende vi är väldigt rädda om och alltid gör vårt bästa för att uppfylla.

Vi får de flesta av våra uppdrag via rekommendation. Våra uppdragsgivare finns över hela Sverige och representerar de flesta branscher, både inom tjänstemanna- och kollektivområdet samt både privat och offentlig sektor.

Våra uppdrag utförs på flera orter och i flera länder i Europa med tyngdpunkt på Sverige.

VD, Peder Hansson, har över tjugofem års arbetslivserfarenhet med stor vana av att arbeta internationellt över Europa, Mellan Östern och Afrika (EMEA) samt USA. Han har haft roller som verksamhetschef och ledare med personalansvar i både små lokala och stora multinationella företag.  Peder Hansson är en flitigt anlitad föreläsare gällande att attrahera och rekrytera kompetens.

De verksamhetsområden vi verkar inom kallar vi: ”Hitta”, ”Bedöma”, ”Flytta” och ”Utveckla”. Mer om dessa kan du läsa här på vår webbplats.

Vår förmåga att lösa våra kunders utmaningar är också anledningen att vi mottagit priser för våra produkter och vårt arbete.

Terminalens vision är att öka, behålla och förädla den svenska arbetskraften. Detta gör vi genom våra värderingar som är tillit, kvalitet och långsiktighet.

Terminalen innehar F-skatt och ansvarsförsäkring. Vi tillhör ALMEGA Tjänsteföretagen och har kollektivavtal för våra anställda med fackförbundet UNIONEN.

Välkommen att kontakta oss genom vår växel på 077-410 20 60.