Välkommen Lovisa Rosén som delägare i Terminalen

Luleå 2019-01-09

 

Ny delägare på Terminalen.

“Nu breddar vi samtidigt vår verksamhet ytterligare”, säger Peder Hansson, VD på Terminalen.

 

Lovisa Rosén kliver från den 1 januari in som delägare i Terminalen. Lovisa kommer senast från rollen som HR Strateg på Lulebo, Luleås kommunala fastighetsbolag. Lovisa har tidigare arbetat som chef för löne- och bemanningsenheten på barn och utbildningsförvaltningen i Luleå kommun. Hon har dessutom en bred erfarenhet av strategiskt-, konsultativt- och operativt HR-arbete i olika roller och organisationer. Bland annat som HR-strateg med inriktning arbetsrätt, förhandling och arbetsgivarfrågor vid Norrbottens läns landsting. Lovisa är utbildad beteendevetare med en Filosofie Magisterexamen i psykologi.

“Lovisa har exakt den personligheten, kunskapen och erfarenheten våra nuvarande och blivande uppdragsgivare efterfrågar och nu kommer vi att ännu bättre kunna stötta regionens verksamheter inom både privat- och offentlig sektor”, säger Peder Hansson

Vi kommer under 2019 att tillsätta ytterligare interna tjänster så vi söker just nu efter fler personer med mångårig erfarenhet inom HR-området som vill arbeta med Terminalens, sedan 10 år tillbaks, vision: “Att öka, behålla och förädla den norrländska arbetskraften”.

 

Länk till media: https://www.norrbottensaffarer.se/na/luleaforetaget-far-ny-delagare-nm5002523.aspx