Flytta

Finns inte kompetensen på orten? Det ordnar vi.

Flytta

Vår tjänst ”Flytta” är ett ess i rockärmen oavsett om du är ett företag som ska rekrytera eller en stjärna på väg mot nya utmaningar på din nya ort. Hur då undrar du? Så här fungerar det.

Vi hjälper personen som ska anställas, tillsammans med eventuell familj, att komma över trösklarna för att kunna tacka ja. Boende, skola, fritidsaktiviteter och barnomsorg exempelvis. Även arbete till medflyttande eller ett guidat förhandsbesök på den nya orten för att känna in miljön, människorna och den nya framtiden. Se det som ett led i er förhandling. kandidaten, med eventuell familj, får hjälp att lösa alla praktiska frågor och får dessutom möjlighet att upptäcka allt med sin nya ort. Det är förmodligen viktigare än några kronor extra i lönekuvertet. Och det är tryggt, enkelt och kostnadseffektivt för alla inblandade. Vi skräddarsyr individuellt vår service efter ditt aktuella behov. Självklart har vi även direktavtal med Migrationsverket för att kunna ge din nya kompetens arbetstillstånd på tio dagar om denna kommer från ett annat land.

 

Vår tjänst ”Flytta” används ibland som enskild tjänst men ofta tillsammans med våra tjänster ”Hitta” och ”Bedöma” vilka då tillsammans skapar en komplett rekryteringsprocess.

Du kan även läsa mer om denna tjänst på vårt dotterbolags webbplats.

Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Boka ett möte

Om de datum och tider som finns tillgängliga inte passar: kontakta oss