Hitta

Vi hittar din svårfunna kompetens.

Hitta

Består din utmaning i att hitta möjliga kandidater till en aktuell rekryteringsprocess eller upplever du att du i framtiden kommer att ha svårt att hitta vissa typer av kompetenser för att din verksamhet ska kunna fortsätta utvecklas och växa? Vi stöttar dig i ditt kompetensförsörjningsarbete både på kort och lång sikt.

 

Vi  hittar
den du söker

 

 

Annonserade uppdrag
Vi säkerställer att ditt budskap når rätt typ av personer i rätt mediekanaler. Detta oavsett det gäller fackpress, morgontidningar, sociala medier, webb, radio eller TV.

Search (Executive Search & Specialist Search)
Rekryteringsmetoden Search har stora fördelar och ger ett bättre urval än vid traditionell, annonserad, rekrytering. Eftersom rekryteringen sker konfidentiellt ”vågar” också fler lämpliga kandidater delta, vilket ger ett större antal kompetenta kandidater. Vi hjälper er att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar. De mest eftertraktade talangerna är svåra att hitta och vi är din detektiv på arbetsmarknaden. När det är svårt att attrahera rätt sökande till en kvalificerad tjänst genom platsannonsering eller när det ej är önskvärt för företaget att synas i en platsannons, lämpar sig det bäst att använda sig av Search.

Headhunting
Rekryteringsmetoden Headhunting blir ofta felaktigt förknippat med Search. Headhunting innebär att vi, på samma sätt som med Search, kontaktar och attraherar kandidater, men då gällande kandidater som ni själva känner till och har namngett.

Vår tjänst ”Hitta” används ofta tillsammans med vår tjänst ”Bedöma” vilka då tillsammans skapar en komplett rekryteringsprocess.

 

En långsiktig samarbetspartner

Vårt goda renommé som aktiv partner i kompetensförsörjningsarbetet hos många framgångsrika företag och organisationer innebär att vi är ett intressant alternativ för chefer och specialister som vill vidare i karriären och därför kontaktar oss konfidentiellt. Vårt nätverk av kandidater, i olika faser av sin karriär, underhålls och utökas kontinuerligt genom aktivt arbete av vår researchorganisation på både svenska- och internationella geografier.

Merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder och deras vidare rekommendationer. Våra kunder är vana att ställa höga krav på oss och dessa lever vi upp till. Vår strävan är alltid att vara en långsiktig samarbetspartner i kompetensförsörjningsarbetet och i byggandet av framgångsrika verksamheter.

Med energi, glöd och norrländsk tjurighet sätter vi en ära i att anstränga oss utöver det vanliga för att hitta den du söker. När vi presenterar en kandidat för dig ska du vara helt säker på att vi gjort vårt yttersta. Det är därför vi lyckas och får förtroendet om och om igen.

Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Boka ett möte

Om de datum och tider som finns tillgängliga inte passar: kontakta oss